Hét professionele verhuisbedrijf in Limburg

Voor verhuizingen groot of klein moet je bij Verhuizingen Dourée zijn!

Verhuizingen in Tongeren of Limburg?

Dan kan u alles vragen aan Verhuizingen Dourée, al drie generaties lang dé verhuizer in Tongeren, thuis in alle mogelijke verhuizingen: van monteren en demonteren tot inpakken en uitpakken, wij zetten alles op alles voor een vlekkeloos verloop van uw verhuis!

Een tijdelijke verblijfplaats nodig voor uw goederen?

Stockeer ze in onze MEUBELBEWARING

Lees enkele niet te missen VERHUISTIPS van echte verhuisexperten!

Lees meer

Verhuizingen van 0 tot 40 ton
Voor alle mogelijke verhuizingen en vervoer kunt u bij Verhuizingen Dourée terecht, u kunt het zo gek niet bedenken: van kleine pakketten tot transporten van 40 ton.

Kwaliteit in verhuizingen
Als erkend lid van de Belgische kamer van Verhuizers werken wij volgens de normen van “Official Movers” en kunnen wij u topkwaliteit garanderen.

Persoonlijke en zorgzame service
Wij begrijpen dat verhuizen vaak een ingrijpend en emotioneel moment is, waarbij u de deur achter u dicht moet trekken en al uw hebben en houden in een verhuiswagen belandt. Verhuizingen Dourée is een kleinschalig bedrijf, gekend om een persoonlijk contact. Vader of zoon is dan ook van de partij tijdens uw verhuis. Wij behandelen uw kostbare inboedel respectvol en met zachtheid.

Ook vervoer van de meest waardevolle spullen
Dankzij onze jarenlange ervaring weten we ook precies hoe we met antiek en andere waardevolle stukken moeten omspringen. Reken op een onberispelijk transport om uw waardevolle antiek, vleugelpiano en curiosa met de grootste zorg op hun bestemming te brengen.

Volledig uitgerust
Alles hebben we in huis om uw verhuizing perfect te laten verlopen. Zo beschikken we over twee verhuiswagens en drie bestelwagens. Onze meubellift kan tot de tiende verdieping.

Verhuizen in Tongeren, Limburg of verder? Verhuizingen Dourée maakt er werk van! Contacteer ons.