Verhuistips van Verhuizingen Dourée

Alles voor een vlotte verhuis.

IN 14 STAPPEN NAAR UW NIEUWE BESTEMMING

1. OP TIJD BEGINNEN


Hebt u de nodige verhuisdozen of een opslagruimte gevonden? Pak dan dagelijks enkele dozen in.
2. GOED ORGANISEREN


Gebruik voor elke kamer afzonderlijke verhuisdozen om het uitpakken te vergemakkelijken. Veelgebruikte spullen houdt u best zoveel mogelijk bij de hand en pakt u het laatst in.
3. NUMMER VERHUISDOZEN


Maak een lijst aan met genummerde kamers en vermeld telkens op de verhuisdozen met spullen uit die kamer dat nummer. Duid op de lijst het aantal verhuisdozen per kamer aan en vermeld waardevolle spullen.
4. VUL DOZEN GOED OP


Zijn er dozen slechts gedeeltelijk gevuld? Zorg dan dat de inhoud van de verhuisdoos niet kan verschuiven en gebruik hiervoor vulmateriaal.
5. VERHUISDOZEN JUIST GEBRUIKEN


Steek zwaardere spullen onderaan in de doos, de lichtere stukken komen bovenaan. Laad de dozen niet te vol en te zwaar en sluit ze goed af. Onthoud: hoe zwaarder de spullen, hoe kleiner de doos!
6. BUREAUS VERHUIZEN


Vermijd schade door te veel spullen in bureauladen, breekbaar gerief of producten die beginnen lekken. Doe alle bureaukastjes op slot en steek de sleutel in de handbagage.
7. BREEKBAAR GLAS EN SERVIES VERHUIZEN


Glas, kopjes, schoteltjes en borden kunt u inpakken in papier voor u ze in kleine dozen opbergt. Kleren of handdoeken komen van pas om uw glaswerk en servies te beschermen. Tafelzilver kunt u wikkelen in keukenpapier. Plaats flessen steeds rechtop in de dozen en steek geen scherpe voorwerpen bij fragiele stukken. Breekbare spullen in een verhuisdoos? Schrijf het er bovenaan duidelijk op.
8. GEVAARLIJKE STOFFEN VERHUIZEN


Brandbare, licht ontvlambare of andere gevaarlijke vloeistoffen en spuitbussen houdt u best apart. Zo kunnen ze beginnen lekken of zelfs een explosie teweegbrengen bij vervoer. Indien u ze toch inpakt en mensen raken gewond, bent u hiervoor aansprakelijk.
9. LAMPEN VERHUIZEN


Bij lampen kunt u het best de gloeilamp en de lampenkap eerst verwijderen en inwikkelen in keukenrol voor u ze rechtop in de doos opbergt. Rol het snoer van de lamp op en kleef decoratieve knoppen vast aan de binnenkant van de doos.
10. KLEDIJ, KLEDEN, DEKENS EN GORDIJNEN VERHUIZEN


Deze stukken kunt u in plastic zakken opbergen. Zo kunt u uw kledij meteen vanuit de kast in garderobedozen hangen. Kostbare kleden kunt u zorgvuldig in dozen verpakken.
11. MEDICATIE VERHUIZEN


Plak medicijndoosjes dicht en bewaar ze in kleine dozen. Als u op uw verhuisdag medicijnen nodig hebt, hou ze dan zeker bij u in de handbagage.
12. SPIEGELS, FOTOLIJSTEN EN SCHILDERIJEN VERHUIZEN


Pak spiegels, fotolijsten, schilderijen en andere breekbare stukken in en bewaar ze op hun kant in zware, stevige dozen.
13. ELEKTRONISCHE APPARATEN VERHUIZEN


PC, video en hifi en andere waardevolle elektronica bewaart u het best in hun originele verpakking. Als u die niet meer hebt, kunt u ze in dozen met een beschermende vulling stoppen nadat u ze hebt ingewikkeld in een deken of laken. Verpak snoeren apart in een plastic zak en vermeld waarvoor ze dienen.
14. DENK OOK HIER AAN


Verhuis uw wasmachine enkel met een vastgezette trommel. Zet kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos. Hou belangrijke papieren bij de hand en steek ze niet in verhuisdozen bij ander papierwerk.

VERHUIZEN, OP ZOEK NAAR MEUBELBEWARING OF GEBRUIK MAKEN VAN ONZE LIFTSERVICE? NEEM METEEN CONTACT OP MET VERHUIZINGEN DOURÉE!

Verhuiswagen Verhuizingen Dourée