top of page
  • Vervoer-Vrancken

Op zoek naar storage met service en beveiliging in Hasselt?

Sinds kort bevindt uw betrouwbare verhuisfirma uit Hasselt zich aan de Oudespoorbaan juist buiten de Hasseltse Herkenrodesingel. We waren heel tevreden met onze vestiging aan de Prins Bisschopsingel, maar om ons dienstenaanbod qua storage nog verder te kunnen verbeteren hebben we besloten te verhuizen. Door op deze manier onze administratie en operaties te centraliseren, kunnen wij u een nog vlottere en nog snellere service bieden. Met andere woorden; uw vertrouwde professionele verhuizers blijven tot uw dienst, efficiënter dan ooit.

Storage waar u op kan rekenen


Veilige, droge en betrouwbare storage. Daar staan wij voor bij Vervoer Vrancken. Als erkende verhuisfirma die in 1937 voor het eerst haar deuren opende zijn wij naast verhuizingen ook gespecialiseerd in kwalitatieve opslag, met name van meubels en inboedels.


De verhuis is vaak tenslotte maar één onderdeel van het hele proces van verhuizen. Het verantwoordelijke management van uw meubels en inboedel is vaak even belangrijk, zeker wanneer het verlaten van de vorige woning en het intrekken in de nieuwe woning niet perfect op elkaar aansluiten. In zulke gevallen is meubelbewaring bij Vervoer Vrancken de ideale tijdelijke oplossing.


Overigens hoeft u niet per se te verhuizen om van de toegevoegde waarde van beveiligde storage bij Vervoer Vrancken te profiteren. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat u gaat verbouwen en daarvoor uw meubels enkele dagen moet weghalen. Onze storage met beveiliging biedt opnieuw een passende uitweg. Zo kan u rustig aan de slag zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw meubels en andere spullen.


Waarom kiezen voor full-service storage met beveiliging?


  • Een van de grootste voordelen van onze full-service storage in vergelijking met, bijvoorbeeld self-storage, is dat wij uw meubels en inboedel komen ophalen, zelf zorgvuldig opslaan en ook weer bij u afleveren wanneer u dat wenst.

  • Bij Vervoer Vrancken hebben we oog voor detail, dus stellen we een nauwkeurige inventaris op van alle meubels en spullen die bij ons worden opgeslagen. Op die manier weet u precies wat u bij ons heeft opgeslagen; zelfs wanneer de werken of de verhuis iets langer duren dan gepland.

  • U kan in alle rust focussen op uw verhuis of verbouwing, omdat uw spullen onder beveiliging staan opgeslagen in de full-service storage van Vervoer Vrancken.


Bent u zelf op zoek naar storage met service en beveiliging in Hasselt? Twijfel dan niet om eens contact op te nemen met ons via ons contactformulier wanneer u dat goed uitkomt!

88 weergaven

Comments


bottom of page